Invoer Werkboek
Beko Bedrijfsvergelijking

Frank van Sprang

Frank van Sprang
Beste belangstellende bakkerij onderne(e)m(st)er,

Graag wil ik me even aan u voorstellen. Mijn naam is Frank van Sprang, Adviseur Bakkerijmanagement bij Beko Advies.
Ik ben geboren in 1957, gehuwd en heb 2 kinderen. Wij wonen in het mooie, rustige Brabantse Haaren, de Tuin van Brabant.
Ik ben opgegroeid in het bakkersbedrijf van mijn ouders, dus met de bekende paplepel de ondernemersgeest ingegeven gekregen. Na mijn vakdiploma’s heb ik de Lerarenopleiding  Consumptieve Techniek afgerond. Mijn brede werkervaring in een notendop; gewerkt bij div. ambachtelijke bedrijven, docent CT, zelfstandig ondernemer ( bedrijf ouders overgenomen), Sonneveld te Papendrecht, Bakkerij Smarius te Tilburg en sinds 1999 Beko Advies.
Sinds 1999 ben ik nauw bij het M.O.C betrokken en intensief bezig met de groepen bakkerijondernemers. Een boeiende en uitdagende klus. Het is fantastisch om de ondernemers te zien groeien in hun ondernemerschap. Dat is de grote kernwaarde van de vereniging.  Als gespreksleider draag ik daarin mijn steentje bij, maar minstens zo belangrijk is het onderlinge contact van de groepsleden. Daar zie je de openheid en vertrouwen naar elkaar, dát is belangrijk en ook een voorwaarde te noemen. Het M.O.C motto is “als je kunt delen kun je ook vermenigvuldigen”.
Zoekt u een uitdaging in uw ondernemerschap? Ik nodig u graag uit lid te worden van M.O.C en ervaar het zelf.